Dwight Yoakam el juny a Barcelona!


Dwight Yoakam
Font: Artistdirect.com



La notícia ens ha agafat a tots per sorpresa, com aquell qui diu, ens ha fet ennuagar amb els canelons de Sant Esteve! Es mereix un missatge ni que sigui diumenge!!!

I és que coincidint amb la celebració a Barcelona del Fòrum Universal de les Cultures, el gran Dwight Yoakam actuarà a Barcelona el proper divendres 18 de Juny a partir de les 00:30h al Palau d'Esports de Barcelona. És, sense cap mena de dubte, la noticia de l'any!

Segons ha comunicat el representant d'en Dwight Yoakam en aquesta nota de premsa, el cantant no oblida el dia en què va visitar per primer cop la ciutat comtal, actuant de taloner. En paraules seves: "la paella, la sangria i el pa amb tomàquet van marcar-lo de manera que sempre havia volgut tornar, per oferir un concert a tots els fans del country de Catalunya."

D'aquesta manera, tot i no saber ben bé què és això del Fòrum, el cantant no ha posat cap impediment després que li oferissin actuar en aquest trobada mundial de cultures.

De tota manera, ha influït en la seva decisió l'amistat que l'uneix amb Heather Myles, que conserva una gran experiència en els seus viatges per terres catalanes.

Un altre rumor amb el què s'especula és que Dwight Yoakam aprofitaria la seva estada a Barcelona per participar en el rodatge de l'última pel·lícula de Pedro Almodovar, un remake de la famosa "Bienvenido Mr Marshall" en la que critica la col·laboració d'Espanya amb el govern de Bush. Podeu veure informació de la pel·lícula en aquesta pàgina.

En fi, les entrades encara no se sap quan es posaran a la venda, però s'especula que durant el més de maig podrien estar-hi. El preu, tot i no ser oficial, podria rondar els 30-50 euros.

Des de que Garth Brooks va visitar Barcelona als anys noranta, mai cap estrella de tant nivell havia actuat a Catalunya ni a l'Estat espanyol.

En fi, us mantindrem informats sobre aquest concert.

Podeu llegir vosaltres mateixos el comunicat de premsa en aquesta pàgina.

Comentaris

Entrades populars