Tres jocs en flash per viciar-se tot el cap de setmana!

Com que no tinc constància de cap activitat destacada pel cap de setmana (si sabeu d'alguna activitat penjeu-la al Fórum Countrycat please), el missatge d'avui divendres serà diferent.

Tot ha vingut perquè navegant per la web del Nashville buscant concerts o activitats per aquest cap de setmana, he vist un enllaç que dirigia a un joc de temàtica far-west, el ShootOut.

Es un joc fet amb tecnologia flash, que podreu jugar directament des d'internet.

L'acció del joc es situa a la façana d'un saloon, on de cada porta i finestra hi van apareixent a l'atzar pistolers amb males intencions. Es tracta de disparar-los abans que ho facin ells. Hi podeu jugar clicant aquí.

Després d'haver-m'hi viciat una estona (aquests jocs són molt enganxosos...), he investigat una mica més i n'he trobat un parell més que també són molt entretinguts.

· El primer es diu Quick Draw, i consisteix en una barra de saloon on hi va apareixent un pistoler amb mala llet. Es tracta també de disparar-lo abans que ens dispari ell a nosaltres. Per jugar-hi cliqueu aquí.

· El segon, el millor segons el meu gust, es diu Western. Es tracta d'una petita aventura on nosaltres anem pel carrer principal d'un poble western i a cada casa ens van sortint pistolers. Es tracta igualment de desenfundar abans que ho facin ells! Però vigileu, que no tothom que apareix té males intencions i podeu matar a un innocent... Per jugar-hi cliqueu aquí.

Intenteu fer pauses mentre jugueu per fer veure que treballeu una mica també...

;-)

Bon cap de setmana!

Comentaris

Entrades populars