The Boss: Live in Barcelona



Bruce Springsteen

Font: Eonline.com




El proper dilluns surt a la venda el desitjat DVD del directe del Boss a Barcelona, que va protagonitzar fa poc més d'un any. Alguns vam tenir la sort d'assitir-hi com a públic. No té res a veure, però volia fer-vos una mica de ràbia...

Com ja he dit altres vegades, Bruce Springsteen no és country però és un dels cracks de la música a nivell mundial. I és que només un dels grans pot estar al capdemunt de l'estrellat musical durant tants anys, i tenir fans de totes les franjes d'edat.

El contingut del pack Live in Barcelona conté 2 DVDs, amb un total de 150 minuts de gravació. Recull les 2 hores i mitja de concert al Sant Jordi, imatges i entrevistes no publicades encara.

El primer DVD conté els temes The Rising, Lonesome Day, Prove It All Night, Darkness On The Edge Of Town, Empty Sky, You're Missing, Waitin' On A Sunny Day, The Promised Land, Worlds Apart, Badlands, She's The One, Mary's Place,
Dancing In The Dark, Countin' On A Miracle, Spirit In The Night, Incident On 57th Street
i Into The Fire.

El segon DVD conté les pistes Night, Ramrod, Born To Run, My City Of Ruins, Born In The USA, Land Of Hope And Dreams, Thunder Road i el Documental: "Drop The Needle And Pray: The Rising On Tour".

Els que no pogueu esperar fins el dia 17 per fer cua a la botiga per ser els primers en tenir el DVD, ara podeu alleujar l'espera amb els més de 5 minuts que podeu veure des de la web de l'FNAC. Cliqueu aquí i entrareu a la pàgina des d'on podeu veure aquest fragment del DVD.

Comentaris

Entrades populars