Primer Treball dels Ringo's Electric Cowboys


Caràtula del CD dels Ringo's Electric Cowboys
Font: Web oficial



Havia d'arribar. Un dia o altre, tots els artistes fan el primer pas. Un pas arriscat, costós i ple d'incertesa però emocionant, motivant i sobretot esperançador.

Avui divendres 30, a les 00:00h de la nit, al Tejano Bar de Terrassa, els Ringo's Electric Cowboys, fan la presentació oficial del seu primer disc, titulat REC - Ringo's Electric Cowboys. Tots els que volgueu anar-hi no cal dir que hi esteu convidats.

El CD tindrà 11 temes, alguns són versions i alguns són propis. A continuació en teniu la llista:
    · 01 What about now
    · 02 Se escapan mis razones
    · 03 Unconditional
    · 04 Start the car
    · 05 Tougher than the rest
    · 06 Quiero beber hasta perder el control
    · 07 Was
    · 08 El mundo se acaba (versió propia; Carles "Ringo" Adalid i Xavier "Malcarat" Martinez)
    · 09 Te solté la rienda
    · 10 La rata (versió propia de Daniel "Dannyman" Navarro)
    · 11 Te solté la rienda (instrumental)

M'ha comentat en Homer (al qui agraeixo la informació sobre el CD), que els interessats en comprar aquest primer CD ho podran fer avui mateix a Terrassa o si no també on-line, demanant-lo al mail redneck@telefonica.net. Us posareu en contacte amb ells directament i us l'enviaran.

Sense cap mena de dubte és una gran noticia pel món del country a casa nostra. Perquè qualsevol cosa triomfi, sempre hi ha d'haver un pioner, un primer emprenador que la posi a la pràctica. I els Ringo's i altres pioners ja han posat la primera pedra de la casa del country a casa nostra. Els ho hem d'agraïr.

No us heu preguntat mai com és que estils també americans (com per exemple el Jazz) tenen una acceptació i una normalitat a casa nostra i en canvi el country no?

A mi és una de les coses que sempre m'ha estranyat: si la cosa ianqui sempre ha estat ben vista aquí (almenys abans de la guerra), com és que la música ianqui per excel·lència no li ha passat el mateix? Si mengem hamburgueses amb salsa barbacoa, carai!!! com és que ho fem escoltant jazz!?!?!? :-)

Tot aquest rotllo ve perquè crec sincerament que iniciatives com les dels Ringo's i semblants són passos molt importants que es van donant per la difusió del country entre la gent del país. I perquè acabi quallant encara més del què ho fa ara. És un gran repte i una gran responsabilitat al mateix temps, la responsabilitat d'obrir el camí i d'establir precedents.

Però sobretot, el què més cal destacar d'iniciatives com aquesta és l'empenta que hi posen els pioners. Amb aquesta il·lusió demostrada, l'efecte esperem que sigui contagiós i que aquest CD només sigui el seu primer de molts més, i que al mateix temps animi a altres grups/cantants d'aquí a fer el mateix.

Estic segur que entre tots es podria aconseguir una normalitat de l'estil country al país. Que per fi poguéssim trobar una secció Country com cal a l'FNAC i derivats!!!

Els ingredients de la recepta màgica són il·lusió, recursos (evidentment) i cura per fer bona música, de qualitat, no quatre notes encadenades. Ho deixes bullir una temporada, hi afegeixes un pessic de sal i pebre, i de ben segur que a la taula hi serem molts més dels què ja hi som ara!

En fi, no m'enrotllo més! Felicitats als Ringo's per aquest primer pas i desitjar-los el millor!

Entrades populars