"I Raq and Roll" d'en Clint Black



Dallas Wayne fent vibrar al públic de Sarrià

Font: http://www.clintblack.com




Si fa uns mesos vam comentar des de Countrycat la cançó Have you forgotten d'en Darryl Worley, referent a la guerra a l'Afganistan, avui toca fer una cosa semblant amb en Clint Black, però amb la guerra d'Irak. Sembla que l'amèrica profunda va a cançó per guerra...

La nova cançó es titula I Raq and Roll i està escrita per Clint Black i Hayden Nicholas. Podeu consultar la lletra clicant aquest enllaç.

Sincerament, independentment de la temàtica, trobo la lletra bastant infantil. No sé, jutjeu vosaltes mateixos. La primera estrofa ja ho diu tot:

"You can wave your signs in protest
against america taking stands.
The stands america's taken
are the reason that you can"


Vindria dir una cosa aixi com: "Ja podeu protestar tant com vulgueu per l'actitud dels Estats Units (ell en diu d'Amèrica, clar), que és gràcies a aquesta actitud que podeu protestar". Gràcies Clint, us hem d'estar molt agraïts...

Per si això m'irrités poc, resulta que el senyor Black posa a disposició de tots els internautes l'MP3 de la cançó. Podeu descarregar-vos-el clicant aquí.

Tanta conya amb els drets intel·lectuals per acabar així. Més li valdria fer això amb alguna de les seves altres cançons (molt bones, s'ha de reconèixer). Almenys jo li agrairia molt més.

En fi, com podeu veure aquest fet m'ha irritat una mica, però demà serà un altre dia!

Evidentment, també hi ha samarreta de la cançó a la venda. La podeu veure clicant aquí.

Comentaris

Entrades populars