Festa Country a les Corts



Imatge escanejada del retall de diari

Cliqueu per fer la imatge gran!




Per tercer dilluns seguit obrim l'edició de Countrycat amb la crònica d'una Festa Country. Aquest cop la trobada va ser al barri de Les Corts de Barcelona.

La gent del Shotwell 59 va organitzar una festa a la plaça del costat del local, on vam poder ballar i escoltar bona música. La plaça es va quedar petita per la gentada que s'hi va ajuntar.

Cap a les 18:00 en Josep va començar el seu paper de DJ de luxe punxant alguns temes molt ballables, començant pel J'ai du Boogie de l'Scooter Lee (que fa poc va venir al Texas Country Bar).

Mentre alguns ballaven sense parar, una parella desconeguda es marcava un two-step ;-) (quina enveja de two-step), i alguns altres ens apuntàvem discretament en alguna coreografia, l'organització ens va anar engabiant enmig de reixes d'aquestes que fan servir per les obres. Semblava talment que acabarien tirant-nos cacauets...

Vam preguntar a la Cinta i ens va comentar que en edicions anteriors la gent s'amuntegava al voltant dels ballarins/es i molts no veien res. Per això aquest any es va decidir delimitar la zona de ball perquè els veïns/es poguessin disfrutar veient el ball.

Abans del concert encara vam tenir temps de ballar una mica, entre altres el Ten Rounds, el Home Improving i l'Eighty-Eight.

Quan va tocar el torn dels Hayriders, em prou feines s'hi cabia. Què dir d'en Frank i Companyia? En la seva línia habitual, perfectes. Un goig per les orelles.

Entre altres temes van sonar èxits com Lovebug, Blue Moon of Kentucky, Every Second, Chattahoochee o Jambalaya. Destacar que en aquest últim vam acabar amb les cames destrossades per la velocitat final de la cançó! Això sí que és un TGV i no el de la Terra Ferma...

Al descans van fer una exhibició la Cinta i el seu grup i després van tornar-hi els Hayriders amb més cançons. No us puc dir gaire cosa de la segona part de la festa perquè un servidor ja havia fotut el camp... No us queixeu, que vaig anar a casa per penjar les fotos i fer la crònica! :-)

Bé, doncs fins aquí la crònica de la festa de les Corts. A veure companys/es: quan cau la propera festa country??? De moment, s'està perfilant una marató de country al Salooooooon. Neus, ja ens tindràs al corrent, ok?

Per acabar, us enllaço les fotografies que vaig fer per allà. Novetat!!!!! No han quedat fosques!!!! :-)
Foto 1 | Foto 2 | Foto 3 | Foto 4 | Foto 5 | Foto 6 | Foto 7 | Foto 8 | Foto 9 | Foto 10

Comentaris

Entrades populars