El Catalunya Indian Movement es presenta a Barcelona (Vilaweb)

Segons publica Vilaweb (web sempre recomenable) avui:

"Fa aproximadament tres anys, un grup de persones del Principat es van aplegar amb un interès comú: els pobles indígenes de l'Amèrica del Nord. Per això van constituir-se en una entitat, el Catalunya Indian Movement, que ha treballat des d'aleshores en projectes de suport a la nació dakota sioux.

Ara, tres anys després, aquesta ONG pro drets dels pobles nadius ha decidit presentar-se oficialment amb un acte, a les quatre de la tarda, al Centre Ágape de Barcelona (Balmes, 310, 3r 1a). Els representants de l'entitat hi volen explicar la realitat dels indis nord-americans dels EUA i les activitats que portarà a terme enguany el col·lectiu.

El Catalunya Indian Movement elabora, actualment, una web de l'associació. Mentrestant, podeu trobar força informació sobre els indis nord-americans a la pàgina Un a li'yi, un museu i centre de documentació sobre els primers pobladors del continent americà de Vilassar de Dalt, i també a la web de la Llibreria Etcètera de Barcelona, on hi ha una àmplia selecció de vincles relacionats."

Comentaris

Entrades populars