Universal Group baixa el preu dels CD's fins un 30%

Atenció al què publicava ahir Vilaweb:

"En un context de baixada de vendes de compactes Universal Music Group, una de les principals companyies discogràfiques del món, ha anunciat que en rebaixarà el preu un 30%, al mercat nord-americà. L'objectiu és d'estimular-ne la venda, afectada per la descàrrega de música a internet. La mesura s'aplicarà a principi d?octubre, quan els compactes d'Universal costaran una mitjana de 12,98 dòlars (ara en costen 18,98. La rebaixa s'aplicarà als nous compactes de la companyia, que edita autors com U2 o Eminem, però també al catàleg general, que conté músics com Bob Marley, The Who i Louis Armstrong.
Aquesta és la primera vegada que una gran companyia anuncia una rebaixa de preus semblant. El cost elevat dels compactes és una de les queixes principals dels usuaris i un dels principals arguments dels defensors del piratatge musical. Universal Music, que depèn de Vivendi Universal, vol que amb aquesta nova política de preus amb 'els fanàtics de la música' tornin a les botigues i es vengui més música."


Una bona noticia en clau country si aquesta rebaixa s'extén a casa nostra: cantants com George Strait, Tracy Byrd, Aaron Tippin i altres tenen contractes amb aquesta companyia.

Comentaris

Entrades populars