Avui Sant Tornem-hi a la Fila

Només ha estat una setmana però se'ns ha fet eterna!

Avui dimarts a les 21:30h, al carrer Mallorca, entre Enric Granados i Aribau, tornaran a sentir-se stomps i tota la resta entra la mirada incrèdula de quatre britànics assedegats de cervesa i futbol (ho dic de carinyo eh?).

Així que inaugurem una nova temporada a La Filharmònica [Entrar a la web del local], amb l'Anna de profe, que de ben segur serà profitosa. Les classes, per aquells que no ho sàpiguen, són els dimarts a les 21:30 (tots els nivells) i diumenge a les 18:00 (nivell bàsic-intermig).

De cara a la tardor, l'Anna ens ha comunicat que segurament es tornarà al vell sistema de fer dos grups el diumenge, un d'iniciació i un d'avançat. Però ja ho comunicarem quan toqui. Ah, per cert, també per aquells/es que no ho sàpiguen, l'entrada val 4 euros (amb consumició i bona companyia).

Aprofito per destacar en portada els horaris què la Neus, profe del Saloon (València 166) aquest estiu, va tenir l'amabilitat de comentar l'altre dia al Fòrum Countrycat.

La Neus fa classe de country line dance els divendres de 22:30h a 24:00 i els diumenges de 19:00 a 20:30. Els horaris són per aquest estiu, de cara a la tardor imagino que el Saloooooon tornarà a tenir més profes i més classes.

Comentaris

Entrades populars