Nova llista dels Roughstock Country Countdown

Feia setmanes que no comentava la llista top 40 de la Roughstock Country Countdown. Doncs aquí la teniu.

En el nº ú, s'estrena Lonestar amb el seu My Front Porch Looking In. Aquest tema forma part del recopilatori que aquest grup ja veterà va publicar el 3 de Juny passat.

L'àlbum, tot i ser recopilatori, presenta algunes cançons noves com aquesta, o com I pray, fins un total de 4 novetats. El CD té 17 temes, cosa que el fa recomenable si mirem el rati cost/cançó. I d'entre aquestes 17 cançons, dues de mítiques: Amazed i... ... ... sí, en efecte, What about now.

Aquesta darrera, pels qui no ho sàpiguen, és la cançó d'un ball homònim que s'ha posat molt de moda últimament, tot i que fa temps que hi és. En els darrers mesos, s'ha ensenyat en diferents locals i l'acceptació de la gent és molt bona. No és extrany perquè és un ball clavadíssim i la música es fa escoltar.

Per aquells qui el vulguin aprendre o repassar, us remeto a la pàgina de la Teresa i en Pere, perquè jo encara no el tinc penjat aquí en català (Veure la fulla de ball del What about now).

Per cert, si voleu comprar aquest CD, podeu clicar aquí (Amazon).

Tornant al top 40, les posicions 2 i 3 les ocupen, respectivament, Brooks&Dunn amb el seu Dirt red road i Brad Paisley, que ja és tota una Celebrity.

Per cert, aquesta última cançó ja té ball, tot i ser tant nova: en RayCountry va deixar anar la inspiració i va crear Celebrity, que podeu consultar entrant a la seva web (altament recomenable).

Un darrer apunt. Després de 6 setmanes al #1, el Beer for my horses d'en Willie Nelson i en Toby Keith ha baixat fins 4rt lloc. No està gens malament aguantar 6 setmanes dalt de tot.

Comentaris

Entrades populars