Nova enquesta setmanal: the best song

Aquesta setmana pre-vacacional per molts (excepte per mi...), l'enquesta comença un cicle de preguntes dirigides a determinar entre tots una llista de millors cançons de la música country. És una feina impossible, perquè de títols n'hi ha molts i de diferents èpoques, però es farà el què es pugui.

De moment, aquesta setmana comencem amb 5 cançons actuals, com són:
    1· Una más cerveza, d'en Tommy Alverson Entrar a la web del cantant. Podeu escoltar un fragment de la cançó clicant aquí. La lletra la podeu trobar a aquesta pàgina. El CD el podeu comprar a través d'Amazon, clicant aquí. Per repassar el ball de la cançó, el Northside Cha-cha, cliqueu aquí.

    2· Shut up and drive, de la Chely Wright Entrar a la web del cantant. Podeu escoltar un fragment de la cançó clicant aquí. La lletra la podeu trobar a aquesta pàgina. El CD el podeu comprar a través d'Amazon, clicant aquí. Per repassar el ball de la cançó, el Pagadanjo, cliqueu aquí.

    3· A long way home, d'en Dwight Yoakam Entrar a la web del cantant. Podeu escoltar un fragment de la cançó clicant aquí. La lletra la podeu trobar a aquesta pàgina. El CD el podeu comprar a través d'Amazon, clicant aquí. Per cert, avui s'estrena a Countrycat, la fulla del ball d'aquesta cançó, el Cowboy by night. Per repassar-la, cliqueu aquí.

    4· Dallas, de l'Alan Jackson Entrar a la web del cantant. Podeu escoltar un fragment de la cançó clicant aquí. La lletra la podeu trobar a aquesta pàgina. El CD el podeu comprar a través d'Amazon, clicant aquí.

    5· Heartland, d'en George Strait Entrar a la web del cantant. Podeu escoltar un fragment de la cançó clicant aquí. La lletra la podeu trobar a aquesta pàgina. El CD el podeu comprar a través d'Amazon, clicant aquí.

Comentaris

Entrades populars