Apunt pel Mr. Banjo

Avui comença a Terrassa una nova edició del Mr. Banjo 2003, Country Music Festival [Entrar a la web del Festival].

A les 20:00 tindrà lloc el primer concert, de Jackson Mackay, i el seguiran les actuacions de Rebecca Venture i de la californiana i estrella internacional Heather Myles.

Demà dissabte i també diumenge, les actuacions, els balls, les exhibicions, els cavalls, les motos custom... continuaran fent les delícies del personal que allí ens desplaçem.

He llegit al Periòdico d'avui, una breu ressenya del Festival, amb foto de line dance i tot, a les pàgines del suplement de divendres. Per internet, no he estat capaç de trobar-ho! Potser encara no ho han penjat... Intentaré fer un seguiment del què aparegui en premsa aquests dies i us aniré informant.

Els qui pugin dissabte als Bellots de Terrassa, veuran un grup de gent vestits amb unes samarretes especials per l'ocasió. Sobretot, no us hi acosteu: són gent molt perillosa... o no.

Disfruteu tant com pugueu, que per un cop que s'organitza una cosa així s'ha d'aprofitar!!!

PD.- No té res a veure, però vull dir-vos que ahir dijous Countrycat va rebre en un sol dia 52 visites, la xifra més alta des dels seus incicis, cap allà al febrer. Gràcies a tots/es!

Comentaris

Entrades populars