Nou honkytonk a les comarques de Barcelona

Després de no poder publicar aquest missatge divendres passat com tenia previst (ho sento), avui m'agradaria anunciar l'obertura d'un nou espai dedicat al Country a casa nostra.

Concretament a Sant Fruitós del Bages, a prop de Manresa i també de Barcelona, s'ha obert no fa gaire el Buffalo, un honkytonk pensat per fer les delícies dels aficionats al Country del Bages. La festa d'inauguració va ser tot un èxit i els seus propietaris esperen que amb el temps arribi a ser un local de referència al nostre país.

De moment, el Buffalo estarà obert només els divendres però està previst que més enllà de l'estiu obri també els dissabtes.

A més de sentir bona música també hi podreu aprendre a ballar (els qui no ho hàgiu fet abans) o a perfeccionar el què ja sabeu (els que ja en sàpiguen), perquè els divendres, de 23:30h a 01:30h la Sílvia farà classes de ball.

En fi, per més informació podeu visitar la pàgina web del Buffalo, fent clic a aquest enllaç (tot i que veig que avui no funciona; jo hi vaig entrar la setmana passada, o sigui que segurament deu ser perquè hi estan treballant).

Comentaris

Entrades populars