Ja a la venda el nou CD d'en George Strait

Efectivament, des del 10 de juny ja es pot comprar Honkytonkville, el nou treball d'estudi d'en George Strait.

El sr. Strait, posseïdor del rècord absolut de #1 en la història de la música, amb 50 números ú al llarg de la seva carrera professional, va rebre fa unes setmanes l'l'Special Achievement Award, per tota una trajectòria artística impecable, de mà de la Country Music Association.

Ara, amb Honkytonkville, aquest geni del Country torna a la càrrega, quan encara no fa ni mig any del llançament del seu anterior treball, el directe For the last time: Live in the Astrodome.

Evidentment, al nostre país no es pot comprar de moment aquest CD; els mai-prou-recompensats aficionats catalans del country haurem de recòrrer altre cop a Amazon per tal d'aconseguir-ne un exemplar. Per fer-ho podeu clicar aquí.

L'àlbum té 12 nous temes. Un d'ells, Tell me something bad about Tulsa, ja fa setmanes que ronda per les llistes de singles. Per sentir algun fragment d'aquest i altres temes mentre no rebem el CD, tenim dues opcions:
    (1) Entrar a la pàgina d'Amazon que hem dit abans i sentir fragments de 4 temes, o
    (2) Entrar a la pàgina oficial d'en George Strait i escoltar un trosset de cadascuna de les 12 cançons en un petit clip de 5 minuts de durada.

Jo ja ho he fet i us puc dir que el CD és boníssim, a jutjar pels fragments que he sentit. Ara, de totes les cançons, la que més m'ha agradat des de la primera nota és Honk if you Honky Tonk. De fet, pel títol ja es pot saber que serà tot un èxit. Espero que aviat la poguem ballar en tots els honkytonks del país!

Aquest bon home és un crack. A veure quin dia el convecen de venir a fer turisme per Catalunya i amb una mica de sort...

Comentaris

Entrades populars