Concert avui al Nashville

Avui divendres actuen al Nasville Country Club de Terrassa els Ranch House Favorites.

Aquest grup holandès que dóna la casualitat que cap dels seus membres ha jugat mai al Barça (per estrany que sembli), és conegut a nivell europeu per la seva relació amb Hank Thompson, amb el qui han tocat algunes vegades. Aquí a Catalunya van tocar plegats al primer festival country del Nashville, l'any 2001.

La relació entre els RHF i en Hank Thompson és molt propera; sense anar més lluny, l'últim treball dels RHF inclou 17 cançons del sr. Thompson, i duu per títol Sing the H. of Hank Thompson.

Jo personalment no coneixia els RHF, però he entrat a la seva pàgina web i he pogut sentir fragments del seu repertori i, la veritat que sonen molt bé. Si en voleu una mostra cliqueu aquí i sentireu la cançó Six pack to go cantada pels RHF i que també ha versionat entre altres en George Strait.

La pàgina també conté informació sobre els membres del grup, videos de les seves actuacions (al Nashville i a altres llocs), fotografies i la possibilitat de comprar els seus CD's o samarretes. Si teniu una estona entreu-hi que el disseny és simple però està ben fet.

L'actuació d'avui a Terrassa començarà cap a les 23:00h, després de la classe de ball, i valdrà 10 euros. Qui no sàpiga com arribar-hi que entri a la web del Nashville.

Comentaris

Entrades populars