Barcelona a ritme de Harley

Aquest cap de setmana ha sonat una música especial a Barcelona. Ni country, ni rock ni res semblant. Aquest cap de setmana han estat milers els músics d'una improvitzada orquestra els que ens han fet gaudir d'un concert de 3 dies de durada per tota la ciutat.

I és que no hi havia carrer a la ciutat que no hi passés un grup de Harleys. Estaven per tot arreu interpretant una peculiar tonada que feia girar i bavejar a més d'un/a cada 10 segons aproximadament: mira aquella! Oh, goita aquella que guapa! Mira aquelles d'allà! ... ... ... Això per no reproduir les onomatopeies: buaf! guau! uf! ... ... ...

En fi, rius de baves han baixat ciutat avall i el nivell de les aigues del port de Barcelona ha pujat uns quants centímetres. Tot per les Harleys.

Va ser cap allà el 1903 quan un parell de passerells van construir la seva primera moto. Els senyors Harley i Davidson van decidir crear un mite que ha perdurat 100 anys i molts més que vindran.

Un servidor no estava gaire introduït en el món Harleysta i el què he après aquest cap de setmana és poc comparat amb el què ja coneixeu molts de vosaltres. De sempre m'havien cridat l'atenció aquestes "motos tant grans". Ara he vist que no són simples motos. És tota una filosofia de vida la que hi ha al seu voltant.

M'agradaria recomenar des d'aquí la pàgina web oficial de Harley-Davidson, on podeu entrar clicant aquí. Podeu saber-ho tot sobre la seva història, els seus 100 anys, els últims models que han sortit, provar els vostres coneixements en uns passatemps,...

Però de totes les Harleys que he vist aquest cap de setmana, jo em quedo amb aquesta, la VRSC. Potser la més moderna de la firma i la que més trenca amb les anteriors, però va ser veure-la i caure de cul.

En fi, no tinc ni carnet de moto ni els diners suficients per comprar-la. Però somniar no val un duro, de moment... Qui sí que tingui la oportunitat de comprar una Harley, pot consultar clicant aquí les botigues de més aprop de Barcelona.

La resta seguirem somniant...

PD.- Per cert, hi he trobat a faltar moguda country en tot el cap de setmana. Concerts, concentracions paral·leles,... Algú sap per què? És que els harleystes no són gaire countries? [Entrar al Fòrum Countrycat]

PD2.- I ja posats, algú de fotos d'aquest cap de setmana? A veure si me les feu arribar i les penjem a la web, ok?

PD3.- Jordi, t'has afegit a la desfilada amb la mítica vespa model Tortell Poltrona? :-)

Comentaris

Entrades populars