Roughstock Country Countdown: Randy Travis al #1

Aquesta setmana el número 1 de la llista de la Roughstock Country Countdown és per l'espiritual Randy Travis i el seu Three wodden crosses.

Aquest senyor, de veu inconfusible i que a mi particularment m'agrada molt, ja fa temps que ha iniciat un particular "viatge inspiracional", ha trobat la llum. Les lletres de la majoria de les seves últimes cançons tenen temàtica més aviat espiritual.

Bé, el tema Three wooden crosses (sense anar més lluny, traduït seria Tres creus de fusta), és el primer single del seu últim àlbum, Rise and shine, que va sortir a la venda el 15 d'octubre de l'any passat. El podeu comprar seguint aquest enllaç.

Tot i que si voleu podeu sentir el programa de radio de la Rougstock Country Countdown i per tant sentir la cançó de la setmana i altres temes clicant aquí, també podeu entrar a la web d'en Randy Travis i escoltar només la cançó Three Wooden Crosses clicant aquí.

Feia ja uns anys, concretament des de 1999, que Randy Travis no colocava un tema al capdemunt de les llistes d'èxits. Concretament ho va fer amb Spirit of a boy, del seu avant-penúltim treball A man ain't made of stone.

Val a dir que l'àlbum següent a aquest, Inspirational Journey, era més aviat gospel que country, i segurament per això no va arribar més amunt a les llistes.

Ara ha tornat a estar on es mereix algú de la seva trajectòria i qualitat artística. El seu primer número 1 va ser l'any 1986 amb On the other hand, que podeu sentir si cliqueu aquí.

Bé, i ja per acabar el missatge d'avui, menció especial per el gran, l'únic, l'inconfusible, George Strait i el seu Tell Me Something Bad About Tulsa, perquè ha estat el tema que més posicions ha guanyat aquesta setmana. Ara està al número 19. Això va camí del seu 51è número ú...

Comentaris

Entrades populars