Nova llista del Roughstock Country Countdown

Mentre encara em duren els cruiximents del dijous passat (a qui se li pot ocòrrer anar a jugar 12 hores de futbol sala... si almenys fossin 12 hores de country en una sala...), aprofitaré que els dits encara em responen per penjar la llista setmanal dels Roughstock Country Countdown.

En primer lloc es situa, i ja són dues setmanetes, en Kenny Chesney, amb Big star. Aquest tema forma part de l'àlbum No shoes, no shirt, no problems, que va sortir publicat ara fa un any, l'abril de 2002.

Una altra cançó d'aquest treball que va assolir molt d'èxit va ser Young. Podeu sentir fragments d'aquests i molts altres temes si entreu a aquesta pàgina.

Una de les primeres cançons que recordo haver sentit al sr. Chesney, és Paris, Tennessee, de l'àlbum All I need to know. Per desgràcia, aquesta cançó no està disponible a la web.

Bé, Big star és una cançó escrita per Stephony Smith. És la mateixa autora d'una gran balada, un duet d'en Tim McGraw i la Faith Hill, titulada It's your love. Fins i tot va estar nominada com a millor cançó l'any 1998, als premis de la Country Music Association.

La sra. Smith també és coautora d'una altra balada, Without your love, interpretada per Shedaisy. Per últim, també és coautora de la cançó All the way dels Lonestar, dins el seu àlbum, Lonely grill.

Què hi podeu ballar amb Big star d'en Kenny Chesney? La veritat és que en cap honky tonk català he sentit aquesta cançó. Per això desconec si té ball o no. Així que millor que aneu al Kick it, que dóna tres balls per aquesta cançó, i escolliu el què més ràbia us faci.

De totes maneres, si algú de vosaltres n'hi coneix un de ball, no us talleu ni un pel i feu-nos-ho saber deixant un missatge al Fòrum Countrycat.

Ja per acabar, els qui hàgiu vist alguna fotografia actual d'en Kenny Chesney, mireu aquesta altra, portada del seu primer àlbum (In my wildest dreams) i veureu que els anys no passen per tots igual! Fa una pila d'anys d'aquest primer àlbum i sembla més vell que ara!!! El què poden arribar a fer un equip d'assessors d'imatge i una mica de maquillatge!

Comentaris

Entrades populars