Nova enquesta de la setmana: elecció del millor ball

A partir d'aquesta setmana m'agradaria començar una sèrie d'enquestes dirigides a determinar entre tots quina és la millor coreografia, d'entre les més conegudes als diferents honky tonks de Catalunya.

És per això que, partint de la pàgina de la Teresa i en Pere, he establert una llista d'uns 40 balls, de diferents nivells, perquè entre tots decidim quin és el millor. Perquè us feu una idea, seria com un e-concurs de balls (sense premi pels guanyadors, clar, que la cosa 'tá muy xunga...).

Els 40 balls, els he dividit en 4 enquestes diferents. De tots aquests, n'hi ha 10 de principiants, 20 d'intermedis i 10 d'avançats. La llista hagués pogut ser molt més llarga, però tampoc em volia passar. Aquestes 4 enquestes seran les semifinals.

A partir d'aquestes, escollirem els dos millors balls de cadascuna i els agruparem en una enquesta final, de vuit balls, que decidirà quin és el millor d'entre tots els semifinalistes. Serà llavors quan sabrem quin s'endú el títol onorífic de millor ball.

La idea és que votem pel ball que més ens agradi, que més disfrutem fent-lo, ja sigui pels passos, pels records que ens porta, per les cançons amb les que es balla normalment,... En fi, vosaltres mateixos.

I la primera llista de 10 balls és la següent (de nivell intermedi):
    · Bourbon Street. [Veure la fulla de ball]
    · Take it easy. [Veure la fulla de ball]
    · Don't be wrong. [Veure la fulla de ball]
    · Shania. [Veure la fulla de ball]
    · Tinet. [Veure la fulla de ball]
    · Watermelon crawl. [Veure la fulla de ball]
    · Unbeliable. [Veure la fulla de ball]
    · Ten rounds. [Veure la fulla de ball]
    · King of the road. [Veure la fulla de ball]
    · Pizziricco. [Veure la fulla de ball]

Ja podeu començar a votar com desesperats/es i fer els comentaris i pronòstics al Fòrum Countrycat (i també, si voleu, proposar balls que haurien de ser a la llista de 40).

Comentaris

Entrades populars