Música gratuïta a la xarxa

De tots i totes són coneguts programes d'aquells que en diuen P2P (Peer to peer o Col·lega a col·lega) com ara el Napster a la seva època, l'Audiogalaxy després o més recentment el Kazaa o el WinMx.

Es caracteritzen per l'intercanvi (en aquest cas musical) entre gent, allò de "tu em dones això i jo et dono allò altre"; la sopa d'all, vaja, perquè aquest sistema es porta fent des de que el món és món. Però bé, no em vull enrotllar gaire...

Hi ha però altres sistemes d'obtenir música gratuïtament, i a més de forma legal. Avui us en parlaré d'un: la pàgina Mp3.com.

Aquesta pàgina, que ja fa temps que funciona, recull una gran base de dades amb cançons de tots els gèneres haguts i per haver. Evidentment de country també. A més disposa d'apartats de música de diferents països, no només USA.

L'únic "inconvenient" (depen de com es miri) és que no s'hi troben cançons de cantants populars ni comercials, sino de promeses o de gent de fora del circuït oficial del gènere. Però he estat escoltant uns quants senyors/es i us puc dir que molts costa d'entendre que no estiguin a dalt de tot.

Tot i això, alguna cançó comercial sí que s'hi pot trobar, com ara algunes d'en Mark Chesnutt o The baby, d'en Blake Shelton.

Perquè us en feu una idea us poso a continuació una sèrie d'enllaços perquè comproveu el què us estic dient.

Veureu que són llistes de cançons, o sigui que només cal que busqueu entre la llista el tema que us proposo o qualsevol altre que us agradi i cliqueu per escoltar o descarregar la cançó:
    · The baby - Blake Shelton. [Entrar a la pàgina]
    · Country Girl - Mark Chesnutt. [Entrar a la pàgina]
    · Two Timing two steppin cowboy - Texas Ladies. [Entrar a la pàgina]
    · Honky tonk girl - Erin Hay. [Entrar a la pàgina]
    · She didn't do the Texas two step - Apache Moon. [Entrar a la pàgina]
    · Gettin' over a good sober - Scott Hisey. [Entrar a la pàgina]

I com aquests temes, molts d'altres. La veritat és que si teniu una estona i voleu sentir gent nova, esteu-vos una estona navegant per la pàgina.

I si algú descobreix algun diamant en brut que ens ho faci saber al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars