Fotos de bailongueros i exhibicionistes!

Avui afegeixo un nou apartat a la pàgina: les fotografies de Countrycat.

Reconec que el nom pot resultar un pèl egocèntric i narcisista però ho faig així perquè tothom que hi surt llegeix més o menys habitualment la pàgina.

A partir d'avui, al menú de l'esquerra hi trobareu l'enllaç a la pàgina amb les fotografies que ja vam publicar al seu dia i les noves d'avui, que són les de l'Exhibició de 4rt del Bailongu i les de la Fira del Ram de Tordera.

L'exhibició del Bailongu la vam fer el passat 22 de març els alumnes de 4rt, capitenajats per últim cop per l'Anna. En podeu llegir una crònica en aquest enllaç.

La Fira del Ram de Tordera va ser un diumenge del mes d'abril on una colla de countrieros/es van anar a aquesta bonica població per fer una mica de classe i exhibició a la vegada.

I aprofito per dir-vos que si voleu que pengi alguna fotografia d'algun acte/exhibició/... en la que hagueu participat o assistit, només cal que em feu arribar les fotos i les penjaré amb molt de gust. La veritat és que m'agradaria no ser l'únic en penjar fotos, seria molt millor que pengéssim les de tots, no?

Doncs bé, fins aquí el missatge d'avui. Francesc, si t'hi fixes en algunes de les fotos surt en Jordi. Així el podràs reconèixer si al final feu cap al Poble Espanyol.

I ja podeu anar preparant les cames perquè aviat penjaré una nova coreografia en primícia mundial!

Comentaris

Entrades populars