Concerts i classes

Cowgirls i cowboys de Catalunya, avui tenim un gran dilema. Reflexionem.

Resulta que dos dels millors grups autòctons de música cauntri no se'ls ha acut res millor que fer un concert al mateix dia!!! I ara què fem? Crazy Dreams o Ringo's E.C.? Ringo's E.C. o Crazy dreams?

Aquest humil escribà us deixarà damunt la taula (o teniu l'ordinador a terra?) els llocs i les hores perquè decidiu valtros mateixos/es.

Agenda countrística del divendres 30

    · Lloc: Shotwell 59 [Entrar a la web]. Hora: 22:30h. Classes de Country Line Dance amb la Glòria. Un dels balls que farem serà el King of the road per última setmana, crec.

    · LLoc: Tejano Cafe, Terrassa [Entrar a la web]. Hora: 23:00h. Concert dels Ringo's Electric Cowboys, un altre dels bons grups de country del país, juntament amb els Crazy Dreams. Si entreu a la seva web també hi trobareu molta informació del grup: fragments del seu repertori, concerts, fotografies,... Si no sabeu com arribar fins al Tejano Cafe, al Parc Vallès de Terrassa, cliqueu aquest enllaç.

    · Lloc: Shotwell 59 [Entrar a la web]. Hora: 00:30h. Concert dels Crazy Dreams. De lo milloret que podeu sentir juntament amb els Ringo's Electric Cowboys. Si entreu a la seva web podreu trobar fragments dels seus temes, els seu repertori, fotografies i moltes altres coses.

Nois/noies, decidiu vosaltres mateixos/es. Reconec que l'elecció és complicada.

Si sabeu d'algun altre acte pel cap de setmana ja me'l fareu arribar, ok? Enviar e-mail.

Comentaris

Entrades populars