Nova llista del Roughstock Country Countdown

Ja sóc aquí! Després d'un cap de setmana llarg sense missatges, torno a la rutina per continuar un dia més explicant coses de Country.

I avui ens hi posem amb una nova llista del Roughstock Country Countdown, corresponent a la setmana del 19 d'abril.

Una setmana més (i ja en van 3), Have you forgotten d'en Darryl Worley, cançó comentada anteriorment a Countrycat, torna a ser #1. Però avui m'agradaria posar l'atenció al Millor debut de la setmana: posició 29, The truth about men d'en Tracy Byrd.

Els autors de la cançó són:
· Tim Johnson: autor de This heartaches never sleeps o I'm in love with a married woman d'en Mark Chesnutt,
· Rory Lee: autor de The chain of love - Clay Walker, i
· Paul Overstreet: autor de No place like home, Diggin' up bones o Forever and ever d'en Randy Travis i el popular tema When you say nothing at all de la pel·lícula Notting Hill, del qual recomano la versió de la Alison Kraus més que no pas la del Ronan Keating. Podeu saber més sobre aquest senyor entrant a la seva web, que està molt bé.

La lletra de la cançó encara no l'he trobat. Però en podeu escoltar un fragment a la web del Tracy Byrd. A mi no m'ha funcionat però potser a vosaltres sí. Aniré provant més endavant.

I res més per avui. Qui vulgui ballar una estona aquesta nit que vagi a la Filharmònica, a les 21:30h que hi ha classe per tots els nivells. I així de passada podeu veure si el voteu com al lloc on més us agrada ballar, tot i no ser un Honky Tonk... De moment la cosa està molt apretada...

Comentaris

Entrades populars