Gira Europea de les Dixie Chicks

Un dia més la cosa va de les Dixie Chicks. I és que un altre cop gràcies al Jordi no countriero em vaig assabentar l'altre dia que aquest estiu tenen previst sortir de la seva terra i venir a Europa a fer feliç al personal.

La mala notícia és que a Catalunya no hi actuaran, la qual cosa ens perjudica força. Ens veurem obligats a viatjar. Però ja ho diu el refrany: no hi ha mal que per bé no vingui. El seu no-pas per terres catalanes ens permetrà tenir una excusa boníssima per visitar ciutats com Dublin, Paris, Londres o Colònia entre d'altres.

Heus ací les dates previstes:
    · Ds 09/06/03 Stockholm
    · Dl 09/08/03 Dublin
    · Dc 09/10/03 Birmingham
    · Dj 09/11/03 Manchester
    · Dv 09/12/03 Glasgow
    · Dg 09/14/03 London
    · Dl 09/15/03 London
    · Dc 09/17/03 Berlin
    · Dj 09/18/03 Hamburg
    · Dv 09/19/03 Amsterdam
    · Dg 09/21/03 Cologne
    · Dl 09/22/03 Paris

En fi, si no hi ha canvis sembla que els llocs i dates seran aquests. No ho puc contrastar amb la web oficial de les Dixie Chicks perquè l'àrea de World Tour la tenen restringida als membres del club de fans.

La informació me l'ha fet arribar al Jordi i apareix publicada a la web americana Pollstar, que vé a ser com un Servicaixa ianqui (un Servibox...).

De moment no es poden encara comprar les localitats, però aquells de vosaltres que vulguin viure un concert del trio femení de Texas en directe, ja podeu començar a pensar quina ciutat us agradaria més visitar...

Algú aposta per Paris? Fòrum Countrycat.

Per cert, del què ahir es feia ressó Countrycat avui tothom en va ple: que el bo del Bruce Springsteen ha emès un comunicat de suport a les Dixie Chicks.

Al matí, el Basses ja ho ha dit a Catalunya Ràdio i també ho publiquen diaris com El País o El Periódico de Catalunya. Podeu veure l'article del Periódico seguint aquest enllaç.

Si és que els meus corresPONSAls són de lo milloret que corre per aquests mons de déu!

Comentaris

Entrades populars