Concerts i classes de ball

Avui divendres i demà dissabte l'agenda és atapeïda; a banda d'altres actes que es puguin fer i que no conec, avui us proposo quatre activitats diferents.

Divendres - Activitat #1: Concert dels Ringo's Electric Cowboys a Terrassa.
Com ens anunciava en Francesc l'altre dia al Fòrum Countrycat, aquest grup de casa nostra actua de nou al Tejano Bar de Terrassa, a partir de les 23:00h. Pels qui no sigueu d'allà, podeu consultar aquesta pàgina per saber com arribar-hi.

Divendres - Activitat #2: Classes de country-line dance al Shotwell 59.
Després que aquest local quedés primer a l'enquesta de la setmana passada, els qui no hi hagin estat mai tenen avui la oportunitat d'anar-hi i passar-ho molt bé escoltant bona música i ballant una estona. Al Shotwell 59 s'hi fan classes gairebé cada dia, i avui la professora és la Glòria. Entrant a la web del local trobareu un mapa per arribar-hi.

Divendres - Activitat #3: Concert del Frank i el Tony al Shotwell 59.
Just després de les classes de Country line dance, cap a les 00:00h actuarà aquest duet per fer les delícies del respectable.

Dissabte - Activitat #4: Trobada i concert country a Blanes.
En motiu de la trobada organitzada pel Club d'Amics de la Moto de Blanes, a partir de les 22:30h es farà una festa country a aquesta població. Hi tocaran els Unplugged, que per qui no els conegueu són un duet de dues guitarres format per en Josep Mª i en David que ja fa molts anys que toquen plegats. Es reuneixen esporàdicament per tocar, i la veritat és que val la pena escoltar-los. Això sí, no us descuideu els paraigües o la capalina... :-) Conyes apart, si hi aneu ja m'ho sabreu dir (paraula de germà...). Lloc: una carpa al costat del Pavelló Municipal de Blanes. Hora: 00:00h. Abans del concert hi haurà una exhibició de country line dance. Per més informació de l'acte podeu consultar aquesta pàgina.

Així que ja ho sabeu, avui no teniu excusa per no fer alguna cosa aquest cap de setmana!

Comentaris

Entrades populars