Comencem forts!

En efecte, ahir definitivament, l'Anna, la Marta, la Montse, el Carles, el Jordi i un servidor vam començar les classes de 5è de Country Line Dance amb el David al Bailongu (el profe del dijous al Saloon).

Amb el meu piloteig habitual, he de dir que la classe va seguir el molt bon nivell de l'Anna (actualment en una clínica de desintoxicació de country, per això del mono...). El David no sé encara com s'ho ha fet però la llista de balls per aquest curs és força espectacular: balls acabats d'arribar (com el Billy Bob, un ball de parella canviant de l'última workshop del cap de setmana passat), balls oblidats per la majoria però guapos (Little Cupid), balls autòctons de l'últim any (Don't be wrong) i balls impossibles (com el temut Feet). La llista és impressionant, i les cançons, encara més.

La presa de contacte va ser prou impactant, com comenta el Jordi (un dels supervivents d'ahir a la nit) al Fòrum Countrycat. Tres balls en una hora, no està malament. Imagineu-vos què hauríem fet si haguéssim arribat tots puntuals! :-) I és que el country és com les olives: quan en menges una, te les acabes totes!

Comunicar-vos que ja tenim demanades les fotos de l'exhibició de 4rt i que així que ens les passin les afegirem a la Pàgina Fotogràfica.

Finalment, dir-vos que espero que els problemes d'accés a Countrycat s'hagin ja solventat. No entenc què ha passat aquesta setmana que qui més qui menys ha tingut problemes per entrar.

Comentaris

Entrades populars