Celebrem els 1.000 visitants amb una nova secció a Countrycat

Durant aquesta setmana, Countrycat ha superat ja les 1.000 visites. Des d'aquí rebeu el profund agraïment d'un servidor. Aquest cop més que mai, sense vosaltres no hagués estat possible. Gràcies per visitar la pàgina i per aportar els vostres comentaris.

Dit això, els habituals de Countrycat haureu observat que el menú esquerra de la pàgina ha variat ostensiblement d'un dia per l'altre. I és que ahir se'm va ocòrrer (una mica per casualitat, no ens enganyem), de demanar-vos la opinió, del pal sondeig polític.

En efecte, avui inaugurem l'Enquesta Countrycat de la Setmana. Una pregunta (no gaire difícil) que posarem cada setmana per veure què pensem la gent que llegim Countrycat. Al cap d'una setmana publicarem els resultats en aquesta mateixa pàgina i presentarem la següent.

Parlo tota l'estona en plural perquè m'agradaria que la pregunta fos popular (no del PP, eh?). Vull dir que crec que estaria bé que durant la setmana qui vulgués pogués proposar la pregunta per la següent deixant un missatge al Fòrum Countrycat. I de passada jo no hauria de pensar tant, que és molt cansat...

Així que ja ho sabeu: per vosaltres, qui pot ser considerat actualment com a Rei del Country? Tot i que els qui ja em coneixeu sabreu la meva resposta, no la faré pública ara. Com que no voldria semblar masclista, ja us dic ara que preguntaré per la reina del country pròximament (Ja podeu deixar les vostres reines candidates i també possibles enquestes a fer ara mateix al Fòrum Countrycat!).

NOTA: he observat que de vegades no es carrega l'enquesta a la banda esquerra. No entenc perquè passa. Intentaré solucionar-ho.

Comentaris

Entrades populars