Cançó del dia: Dwight Yoakam - A long way home

Ara feia dies que teníem la Cançó del dia oblidada. Doncs bé, avui hi tornem, amb una cançó d'un dels candidats a Rei del Country.

A long way home és un tema escrit i interpretat per en Dwight Yoakam dins l'àlbum que duu per títol la mateixa frase. És una cançó preciosa. Podeu sentir-ne un fragment per identificar-la a la següent adreça. (Caldrà, però, que tingueu un compte de Hotmail i el Reproductor de Windows Media).

La lletra la podeu trobar seguint aquest enllaç. Trobo necessari tornar a mencionar que segons he vist a internet, l'autor és ell mateix (en cas que sapigueu que no és així, deixeu la correcció al Fòrum Countrycat, please). No sol ser habitual en cantants del seu nivell de composar les pròpies cançons.

Podeu entrar a la pàgina oficial del Sr. Yoakam seguint l'enllaç següent. Depenent de la connexió, us trigarà bastant a carrregar ja que pesa més que una vaca en braços. Però un cop carregada, és força original.

Ara, per originalitat la marca de galetes del Sr. Yoakam, les Bakersfield Biscuits. Us ho podeu creure i de passada visitar-ne la pàgina oficial. Jo en sé d'una que correrà a comprar-ne tantes caixes com vots li ha donat...

Què es balla amb aquestes galetes? Vull dir amb aquesta cançó? Definitivament, un ball que li escau molt (suposo que és l'original de la cançó) és el Cowboy by night, els passos del qual els podeu trobar a la pàgina de la Teresa i en Pere.

Com a novetat, he trobat per internet els acords de la cançó per aquells que sàpiguen tocar l'instrument... Entreu a aquesta pàgina.

Doncs bé, res més. Recordeu d'anar votant que la cosa està apretada. Per no donar favoritismes, anirem recomenant cançons de cadascun dels candidats pròximament...

Comentaris

Entrades populars