Cançó del dia: Alan Jackson - The thrill is back

Resulta que ahir a la nit, mentre estàvem xerrant amb la Glòria a la pausa de la Filharmònica, va sonar aquesta cançó del gran Alan Jackson. I en el primer vers fa una referència al no menys gran B.B. King. La veritat és que tot i haver sentit moltes vegades la cançó, no hi havia donat més importància. Però ahir ens va sorgir la pregunta: què deu dir la lletra de la cançó que fa que surti B.B.King?

Anem per ordre. Primer de tot us diré que el tema forma part de l'àlbum When somebody loves you, editat el 7 de novembre de l'any 2000. Dins del mateix s'hi troben altres bones cançons com ara www.memory o Three Minute Positive Not Too Country Up-tempo Love Song (un tema amb el títol més llarg que la pròpia cançó). Per comprar-lo, seguiu aquest enllaç a Amazon.

Podeu sentir la cançó del dia i la resta de temes de l'àlbum a aquesta pàgina de MSM. Caldrà que tingueu un compte de Hotmail per accedir-hi.

La cançó està escrita per Anna Lisa Graham i Dana Hunt. La primera és autora entre altres de les cançons You know me better than that d'en George Strait, The way that I am de la Martina McBride o There for awhile de l'Steve Wariner.

La segona és coneguda per ser coautora de cançons d'en George Strait com ara Write this down, Check yes or no o Home Improvement.

La lletra la podeu consultar a la següent pàgina. La temàtica de la cançó fa referència al final d'una mala època sentimental i al principi d'una de nova. La tornada traduïda seria una cosa així com: L'emoció ha tornat, el mal d'amors ja no hi és; el temps segueix i l'amor encara viu; l'habitació em dóna voltes quan em fas un petó; l'emoció ja tornar a ser-hi. Bla, bla, bla,... Perdoneu el meu anglès de Palautordera, però és el què hi ha...

Si voleu podeu veure una traducció literal de la lletra feta automàticament amb Babelfish d'Altavista seguint aquest enllaç. Té frases força gracioses, com per exemple el mateix títol de la cançó: La emoción está detrás Juajuajuajuajuajuajuajuajuajua! Us recomano que agafeu millor un diccionari...

Imagino que no cal ni dir el ball de la cançó. Pels despistats (com jo que no el sé), el ball és el Sunset i el podeu aprendre veient-lo fer a qualsevol Honky-tonk de Catalunya o estudiant-lo entrant a la pàgina de la Teresa i en Pere.

I res més per avui. Els qui encara treballen, ànims que ja s'acosten uns dies de festa!

I recordeu de votar a l'enquesta setmanal pel local on més us agradi ballar!

Comentaris

Entrades populars