Bona crítica dels BR5-49 a La Vanguardia

Tot i que no sóc lector habitual d'aquest diari (el llegeixo només diumenge per les ofertes de feina...), gràcies a l'Elisa que ahir em va fer arribar la notícia, el comentari d'avui serà en referència a la crítica que La Vanguardia va publicar ahir dimarts sobre el concert dels BR5-49.

La signa en Karles Torra i la veritat és que els ha deixat molt bé. Podeu llegir aquest article gratuïtament entrant a la web de La Vanguardia i fent una cerca de notícies amb la paraula 'country'. Si no esteu donats d'alta com a usuaris ho haureu de fer, gratuïtament. Però això només us donarà accés a la notícia durant una setmana, ja que llavors cal pagar per accedir a l'hemeroteca. En fi, que millor que si podeu arreplegueu físicament la Vanguardia d'ahir i llegiu la crítica vosaltres mateixos.

La crítica destaca als BR5-49 com una de les millors bandes de country nascudes a partir dels anys 90. Totalment d'acord. És curiosa també la frase "Pese a tratarse de un quinteto de Nashville, no hay ni rastro de ese country-pop facilón". I és que ja ho diu la gran Heather Myles: Nashville's gone Hollywood...

Algun dels presents vol afegir algun comentari sobre la crítica o el concert? Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars