Exhibició ahir a la nit a Barcelona

Ahir dissabte a la nit alguns privilegiats (o no) van poder assistir a una exhibició de country line dance "por todo lo alto". En efecte, una colla de bojos pel country liderats per l'Anna (que tot i no ser-hi físicament sí que hi era espiritualment) i supervistats pel futur mestre countriero David, vam participar a la festa de fi de trimestre del Bailongu.

Tots amb l'enganxina del "No a la guerra", vam ballar el famós i galardonat 88 (els passos del qual podeu saber seguint aquest enllaç a la pàgina del Pere i la Mº Teresa), fet en doble contradansa, és a dir, en quatre rengles encarades 2 a 2. Bé, podem dir que el resultat va ser prou bo. Fins i tot ens van aplaudir! La dificultat del ball es va veure ampliada gràcies a la inestimable col·laboració d'un parell de columnes que hi havia a la sala, però al cap i a la fi "zemos uno' pofesionale' del cáuntri lai deng" i no hi ha columna que se'ns resisteixi (ni tant sols la vertebral, que ja comença a estar tocada de tant ballar...).

Així que disposem de fotografies ja trobarem la manera de penjar-les a internet i així podreu riure tots una estona.

La resta de la festa del Bailongu va ser curta aquesta vegada ja que només tres grups més van fer exhibició. En acabar, com sempre, música de tota mena per tothom, entre elles un Chattahoochee i un Streets of Nashville, força seguits per tothom.

I va ser llavors quan l'espectable pròpiament dit va començar... Els que van ser-hi presents van poder gaudir d'un servidor i altres cowboys i cowgirls intentant-ho amb la salsa, el merengue, el rock, el bals, el cha-cha-cha... amb botes i barret, clar.

Definitivament, el country se'm dóna millor, tot i que no es pot dir mai "d'aquest ball no ballaré"... La resta s'ha de dir que ho feien molt millor que no pas jo. Allà es notaven els cursos de balls de saló de més d'un... :-)

En fi, doncs els bailongueros ja estem esperant que arribi dimecres 2 d'abril per començar 5è amb el David. Si voleu apuntar-vos no ho dubteu ni un moment, i sereu benvinguts. A veure quines sorpreses ens depara aquest nou curs...

Comentaris

Entrades populars