38th Annual Academy of Country Music Awards

El passat 4 de març es va fer pública la llista dels nominats a la 38ena edició dels Annual Academy of Country Music Awards. La podeu consultar íntegrament si seguiu el següent enllaç .

Destaquen Toby keith (8 nominacions), Alan Jackson (6 nominacions) i Kenny Chesney i Trick Pony (5 nominacions). També George Strait, Tim McGraw, Diamond Rio, Faith Hill, Shania Twain o Terri Clark estan nominats.

L’any passat l’Alan Jackson (Male vocalist of the year) i els Brooks & Dunn (Entertainer of the year) es van endur 3 premis. Un altre dels destacats va ser la banda sonora de la pel•lícula O’brother, amb dos reconeixements, un d’ells el de Album of the Year.

Van completar els guardonats la Martina McBride com a Female vocalist of the year, Lonestar com a Vocal group of the year i Carolyn Dawn Johnson i Phil Vassar com a New Female/Male Vocalist.

La llista dels premiats el 2002 la podeu consultar a aquesta pàgina .

Ja veurem enguany qui s’endú els màxims honors. Durant els propers dies anirem comentant els diferents nominats perquè entre tots ens fem una idea de qui són.

Si voleu dir la vostra, ja sabeu que ho podeu fer al Fòrum Countrycat, com per exemple l’Anna que ja ens ha explicat la seva experiència al Festival de Craponne.

Comentaris

Entrades populars