The Roughstock Country Countdown

Avui he rebut un e-mail amb els Country Top 40 de la setmana. Podeu consultar-la vosaltres mateixos a aquest enllaç. He pensat que seria interessant que cada setmana comentéssim les novetats, els èxits, els fracassos,... i a partir d'aquí poguéssim conèixer millor alguns dels artistes.

Doncs bé, aquesta setmana el nº 1 és per en Blake Shelton, amb la cançó The baby. La pàgina oficial d'aquest bon home és aquesta. Pels qui us pugui sonar més, el sr. Shelton també cantava la balada Austin.

The baby és un tema escrit per Harley Allen i Michael White. M'agradaria centrar l'atenció en el primer d'ells, ja que va col·laborar també per la banda sonora de l'exitosa i fabulosa pel·licula dels germans Cohen, O'Brother, amb la cançó Man of Constant Sorrow. Per aquest motiu va rebre dos premis de la Academy of Country Music i també dos Grammy's.

Però no ens desviem. La lletra de The baby la podeu trobar a la mateixa pàgina del sr. Shelton, seguint aquest enllaç.

Si la voleu sentir, teniu diverses opcions: (1) comprar-vos el CD per exemple a Amazon, (2) tenir sort i esperar a que la posin a alguna de les emisores que us comentava l'altre dia en aquesta mateixa pàgina (i que podeu consultar tirant la pàgina avall), (3) anar a la pàgina del Roughstock Country Countdown i escoltar el programa del Don Steel i (4), fins i tot podeu anar a la pàgina del sr. Shelton perquè hi té un apartat a la portada mateix des d'on assegura que és possible baixar-se la cançó. He de dir que ho he intentat fa una estona i m'ha sortit un missatge d'error, o sigui que vosaltres mateixos, aneu provant.

Doncs fins aquí el meu comentari d'avui. Amb el fred que fa m'han quedat els dits glaçats... Si és que el que no faci per vosaltres...

Keep it country!

cowboy_cat@hotmail.com

Comentaris

Entrades populars