La cançó del dia:
Com no podia ser d'altra manera, la primera cançó que es penja a Countrycat havia de ser dels dos grans del Country en majúscules, en George Strait i l'Alan Jackson, que amb el seu Murder on music row deixen clar què pensen i com veuen la situació actual de la música country. Crec que és una bona cançó per començar a tirar endavant Countrycat ja que defineix molt bé la nostra filosofia: "country és country, i la resta són pijades". O no?

La lletra de la cançó d'avui la podeu trobar a aquesta pàgina. La pàgina es diu Sing365, i per trobar lletres, discografies, biografies senzilles de cantants (tant de country com d'altres estils) està molt bé. Sovint la utilitzaré com a font de les lletres de la Cançó del dia.

Dia a dia intentaré recomenar enllaços o altres recursos que em feu arribar tant a cowboy_cat@hotmail.com com personalment, els que tingueu la desgràcia de saber qui sóc! A veure si entre tots creem un espai virtual per a poder compartir entre tots experiències, notícies i recursos relacionats amb el Country.

Comentaris

Entrades populars