Che's Weekend 2014

Nota enviada per: Juaner Dominguez

Dia: diumenge, 6 d'abril de 2014
Hora: des de les 11:00h fins a les 20:00h
Lloc: Rancho El Paso, Algar de Palancia - Castelló

Pels qui estigueu interessats a assistir-hi des de Barcelona, l'Enric Bertomeu està organitzant un any més un autocar per anar-hi en grup tot el cap de setmana. Us detallem la informació que ens ha facilitat.

Nota enviada per l'Enric
Estem organitzant un viatge complert per tot el cap de setmana.
Cost bastant fix: 76 euros per persona (cost calculat emplenant autocar amb 50 persones)

Que tenim amb aquest 76 euros?
- Viatge amb autocar anada i tornada a Valencia des de: Mataró, Barcelona, Sant Cugat i Vilanova amb tornada als mateixos inicis.
- Sopar dissabte, dormir i esmorzar diumenge a l’Hotel València Park de 4*
- Ballada el dissabte a la nit música enllaunada (esperem repeteixi DJ Àmbros) a una sala fantàstica de l’Hotel per nosaltres sols i amb servei de Bar.
- Entrada al Festival i “bocata” molt complert i beguda per dinar diumenge.
- Per referències... l’any 2013 i vàrem ser i tant el viatge, com l’hotel, com la festa tot va ser collonut, pregunteu, pregunteu.

L’hora prevista de sortida des de Mataró que es el primer punt 6:30h del matí i 8 del matí aprox. a Vilanova i la Geltrú. La tornada diumenge cap a les 21:30h al punt més llunyà, Mataró.
Quan arribem a València dissabte, fins l’hora de sopar cadascú es lliure de fer el que vulgui.
L’habitació individual té un recàrrec de 18 euros.

MOLT IMPORTANT
Tenim reservades 30 habitacions i es clar l’Hotel vol assegurar que les ocuparem, per tant necessito que em confirmeu TANT AVIAT COM SIGUI POSSIBLE els que vindreu, i ja us passaré el compte on fer l’ingrés. Compto en que siguem 50, si som menys el cost de l’autocar s’incrementa.

RESERVEU JA!!! SI US PLAU, SI DESPRÉS US PASSA QUALSEVOL CONTRATEMPS US TORNAREM ELS DINERS SI ÉS JUSTIFICAT, NO PATIU!!!

Contacteu amb l'Enric per correu electrònic o Facebook.Més informació sobre la trobada a València: pàgina de la trobada a Facebook.

Comentaris

Entrades populars