Cap nen sense joguina 2013 - Country line dance sense fronteres

Photo by: Countrycat

El dia era diumenge i el lloc Montmeló. Després de mesos de campanya de recollida de joguines a gairebé totes les trobades, entitats i locals del nostre petit país, va arribar el dia que tant estàvem esperant. Finalment es van poder aplegar els milers (sí, sí, milers!!!) de joguines d'arreu del territori per entregar-los a la Creu Roja, que les distribuirà als infants que més ho necessitin.

Any rere any, l'Enric de Country Line Dance Sense Fronteres, l'Emili de Cor Country i tots el seus equips aconsegueixen superar-se. Tot just a mitja festa, l'Enric ja va avançar que superaria les més de 2.000 joguines de l'edició anterior. Però és que un cop fet el recompte final, la xifra ha estat de 3.411 joguines!!! I encara falten algunes joguines que es recolliran el proper dia 14 de desembre a la trobada de Tordera. Espectacular!


La festa va comptar amb la participació de moltes colles de ball country repartides arreu, i també amb l'actuació de la banda i d'en Tonet de cal Pixacantis, tot just arribat de la masia. En Jordi Guasch, veient-ne una imatge, l'ha definit molt bé: un Catalonian hillbilly!

Una trobada plena de solidaritat que no pot faltar al calendari català del món del country. Després de tantes edicions, el Nadal ja no seria el mateix si poques setmanes abans no ens veiéssim a la trobada de Cap nen sense joguina!

Podeu veure algunes imatges de la festa a la galeria de Countrycat a Flickr.

Comentaris

Entrades populars