Stage a Andorra 2014, per Xavier Badiella


STAGE a ANDORRA 2014
Per: Xavier Badiella

Per tercer any consecutiu, el grup BELA d’Andorra organitza el seu Stage de Tècnica de ball i festes nocturnes i com es habitual un servidor sempre hi és convidat a fer alguna que altre ximpleria, Però enguany els tenia preparada una sorpresa, ja que també m’agrada fer quelcom seriós tècnicament parlant a més de fer gresca com ja és habitual en mi.

S’esqueia el 23-25 de Maig i cap a Encamp altre cop, a ballar que toca. Divendres al vespre, com de costum, es fa la festa de benvinguda. Comencen a les 22:00 i no és fins passades les 2 de la matinada que ens retirem els més veterans deixant el jovent fins qui sap quines hores més podien aguantar. No està gens malament reunir més de 50 persones en unes dates com aquestes per la festa d’inici del Stage.

Dissabte s’inicien les classes amb diferents Motions, el West Coast Swing a càrrec de la Meritxell Romera, l’Est Coast Swing el fa en Miquel Menendez, únic Megastart internacional que tenim al nostre País, el Funky corre a càrrec de la Veronica Alonso. En totes les classes l’assistència assoleix una vintena de persones que han de treballar de valent per guanyar-se el reconeixement dels respectius professors.

Al migdia toca dinar i recuperar forces per la tarda. Dues sales estan a disposició del personal, l’una per fer les classes estrictament de tècnica, el Night Club a càrrec de la Llum Ramos de Mallorca, el Cuban Motion a càrrec del Dani i finalment el Vals a càrrec de Gemma Golobardes, única Regal internacional del nostre país.

A la sala de la Valireta, en Chatti de Valley amb l’Àngels Riba, feien una classes dedicada a la lectura i comprensió dels fulls de ball, molt animada i participativa on calgué resoldre en diferents equips l’entrellat d’una coreografia que ningú hagués ballant amb anterioritat. La vintena d’assistents s’animaren a escriure unes passes que més endavant serviren per confeccionar una nova coreografia. La sessió finalitza amb ball lliure fins les 20:00h. La vesprada amb una vuitantena de persones enceta la festa nocturna que duraria ben bé unes quatre hores llargues, varietat de música tan country con no country, balla fàcils per a tothom i de més complicats només a l’abast de pocs. L’actuació del grup de la Valireta ensenyant la nova coreografia que es confecciona durant la classe de la tarda fou l’única interrupció de la nit, on es seguí ballant a tort i a dret fins que, ja una mica cansats decidirem retirar-nos cadascú als respectius hotels d’estada.

El diumenge fou la jornada de comiat, mentre alguns encara tenien ànims per quedar-se a consolidar part dels coneixements adquirits a la jornada anterior, en un mati de més classes de recordatori i consolidació dels hàbits assolits, nosaltres ens disposarem a retornar a casa nostra, contents de l’estada i amb ganes de tornar-hi pel juliol a la propera edició del Inter-AND-Line d’aquest 2014, que promet ser tan o millor que l’any anterior.

Comentaris

Entrades populars