Nova web de Corbeto's Boots! Promoció exclusiva pels lectors de Countrycat!


La veterana botiga country Corbeto's, a les Rambles (nº 40) de Barcelona, està d'estrena! Fa pocs dies va estrenar una versió renovadíssima de la seva pàgina web. Una posada al dia que millora amb escreix l'anterior!

Novetats de la nova web:
- Disseny completament renovat
- Nou cercador millorat
- Noves i millorades imatges de producte
- Nova vista 360º de les botes (ara pots veure la bota des de tots els angles amb un detall, fidelitat de colors i qualitat d’imatge no vistos fins ara en aquest tipus de producte).
- També ofereix un reproductor de música country a la web, cosa que fa la navegació més entretinguda (ens han comentat que fins i tot hi ha clients que posen la web per sentir la música mentre treballen).

Els més fidels a aquesta web ja sabreu que des de fa més d'un any, tant Country.cat com Linedance.cat tenen la satisfacció de comptar amb publicitat a les seves pàgines dels productes de Corbeto's Boots. Una relació iniciada a la festa del 10è aniversari de Countrycat, on Corbeto's va tenir el detall de regalar un parell de botes als guanyadors del sorteig de la trobada. A més a més, Corbeto's també va col·laborar amb la campanya de micromecenatge del videoclip dels Casino's Country Club. Durant aquests mesos, la sintonia ha estat total i tant Corbeto's com Countrycat estem molt contents de seguir col·laborant.

Tant és així que Corbeto's ens ha comunicat que oferirà una promoció especial als lectors tant de Country.cat com de Linedance.cat!

Durant aquesta setmana (del 5 a l'11 de maig de 2014) us ofereix un descompte del 10% en les vostres comandes online utilitzant el codi "COUNTRYCAT". No us adormiu, teniu 1 setmana per triar i remenar entre l'assortiment de productes de Corbeto's.

Per si encara no la coneixeu, apunteu-vos l'adreça de la botiga on-line: http://www.corbetosboots.com

Comentaris

Entrades populars