dimecres, de maig 07, 2014

Big Ben Day 2014


Dia: diumenge, 25 de maig de 2014
Hora: 10:30h a 21:00h
Lloc: BIG BEN DISCOTECA, Ctra. N-II Km 486, Golmés

Sol·licita entrades a través de Eventbrite: http://www.eventbrite.com/e/entradas-big-ben-day-2014-11527582309?aff=efbevent

3r any que celebrem la BIG BEN DAY, un esdeveniment pensat com a final de temporada de les classes de les Afternoons de tot l'any, on diferents professors han anat impartint classe d'algun dels seus balls.

La BIG BEN DAY és un agraïment als Alumnes, Professors, Amics i a la gent que fa possible que el BIG BEN COUNTRY dia a dia creixi i sigui conegut per més gent.

És la festa anual on una part es fa fora de les instal·lacions amb una marató de balls i agraïments als professors. Hi participen diferents botigues i atraccions per donar un color de diversió a la festa.

Aquest any tornarem a tenir el dinar de germanor on podrem gaudir com l'any passat de diversió i alegries amb els nostres amics.

Després podrem gaudir del concert d'Alex & companyia i acabar la tarda ballant a la nostra sala habitual.

Si vas estar-hi l'any passat torna a venir a passar-t'ho bé; i si no vas estar-hi, vine a descobrir-lo!

Més informació: pàgina de la trobada a Facebook.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger