dimarts, de novembre 12, 2013

Neix Country Calafell

Nota enviada per: Country Calafell

La creació de Country Calafell, entitat sense ànim de lucre que té per objectiu ensenyar a ballar country i ballar sempre que hi hagi ocasió, neix a Calafell aquest any 2013 i amb la finalitat d’apropar aquest estil de ball a tota la comarca del Baix Penedès i a les zones dels voltants.

Tot i que des de fa ja dos anys es duien a terme en aquesta localitat classes de country i ballades country en diferents espais, és ara i constituïda com a entitat registrada a la Generalitat de Catalunya i a l’Ajuntament de Calafell, que aquest desig d’apropar el country a tota la població s’esdevé de manera oficial.

Així doncs, cada dimecres s’ofereixen classes al Centre Recreatiu de Calafell, al carrer Marquès de Samà, s.n, de 19:30h a 20:30h el nivell d’iniciació i de 20:30h a 21:30h el nivell intermig, i les classes van a càrrec d’instructors titulats que compten amb una àmplia experiència dins de l’ensenyament de l’estil de ball country.


Country Calafell ha començat aquest curs 2013-14 amb molt bona acollida i anirà programant ballades country obertes a tots aquells balladors i balladores d’arreu de la geografia catalana que tinguin ganes de passar una bona estona ballant country amb bona música i bona companyia, al mateix temps que participarà de tots aquells actes que proporcioni el calendari festiu de Calafell així com de ballades i activitats organitzades per altres entitats, associacions i col•lectius dedicades al country.

Per a més informació:
Mail: amicsdelcountrycalafell@hotmail.com
Blog: http://countrycalafell.blogspot.com.es/2013/10/amics-del-country-de-calafell-octubre.html

Busca’ns al Facebook!!!
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger