Nou àlbum de Tracy Lawrence: Headlights, Taillights and Radios


Un dels cantants més prolífics de la dècada prodigiosa del neo-tradicionalisme de la música country, Tracy Lawrence (Web Oficial | Pàgina a Facebook), està a punt de publicar un nou àlbum d'estudi. Serà el 13è de la seva carrera i durà per nom Headlights, Taillights and Radios.

Lawrence va publicar una pila de grans temes durant els anys 90. Es podria dir que aquells van ser els seus millors anys, tot i que segueix en actiu. No hem pogut escoltar encara el nou CD i per tant no us podem dir quina línia seguirà, si la oficial de Nashville o una d'alternativa més propera a les arrels que el van catapultar a la fama. >Tant de bo fos la segona...


Si el seu nom no us sona, potser sí que recordareu cançons seves (alguns les ballem a Catalunya) com ara How a cowgirl says goodbye (el vídeo de dalt, un de les cançons més maques que té), My Second Home, Lesson learned, Renegades, Rebels & Rogues o Livin'in black and White, Time marches on, Paint me a Birmingham, Alibis, Sticks and stones, I see it now, Texas tornado o If the world had a front porch entre moltes i moltes altres.


La llista de temes és aquesta:
1. Footprints on the Moon
2. Stop Drop and Roll
3. Where I Used To Live
4. Lie
5. Black Top
6. Good Girl
7. Cecil's Palace
8. Cloud of Dust
9. Other Side of 35
10. Saving Savannah
11. Butterfly

La particularitat d'aquest nou CD és que per enllestir-se del tot va protagonitzar una campanya de micromecenatge (crowdfunding) a Kickstarter, una conegudíssima web nord-americana de les primeres a oferir aquest servei a artistes i creadors. Per entendre'ns, va fer el mateix que aquí nosaltres amb el Videoclip dels Casino's Country Club a Verkami, però ell a l'engròs! :-)

Va demanar 50.000 dòlars i en va recaptar 52.779 entre 279 mecenes. Les recompenses anaven des de poder-se descarregar l'àlbum digitalment (aportant 10 dòlars) fins a poder tenir un concert acústic privat (aportant 10.000 dòlars).

Ja ho veieu. Les noves tecnologies es van fent un lloc també dins el món del Country. Ieps! I no siguem modestos: ho fan al mateix ritme als Estats Units que a Catalunya! :-D

Podeu pre-encarregar l'àlbum des d'Itunes o Amazon

Comentaris

Entrades populars