El Club del Country, amb Rafel Corbí, a Ràdio Estel


Aquest estiu, la música country tindrà el seu espai radiofònic a tot Catalunya, sense necessitat expressa de conectar-se a Internet.

Una de les persones al nostre petit país que més en sap d'això que anomenem country music, en Rafel Corbí, ha dut el seu mític "Club del country" ni més ni menys que a Ràdio Estel.

Cada dia, a partir de les 21:00h, podreu escoltar-lo en directe i gaudir durant 60 minuts de la millor música country i americana.


En Rafel (http://www.ballscountry.com) ha estat reconegut moltes vegades per la seva feina, a nivell internacional. Nominat als premis Country Music Bravo (França). Personalitat europea de l’any 2006 i 2009. Nominat als premis ECMA DJ Europeu de l’any i Promotor de l’any (2006) Introduït al TEXAS INTERNATIONAL Country Music Hall of Fame (2001) Guanyador de l'American Eagle Award 1998 (Country Music Organizations of America) per Millor Programa Internacional de Música Country. Guanyador del King Eagle Award 1998 (Airplay International) per Country Music's European Man of the Year (Personalitat Country Europea de l’any) Guanyador de l'American Eagle Award 1997 (Country Music Organizations of America) per Presentador Radiofònic de l’any. Guanyador de l'American Eagle Award 1994 (Country Music Associations of America) per Presentador, Productor i Director de l’any.

En definitiva, aquest estiu no teniu excusa per gaudir del Country a qualsevol lloc. I d'aprendre'n cada dia una mica, us ho podem ben assegurar.

Podeu consultar tota la informació a la web de Ràdio Estel.

Comentaris

Entrades populars