dilluns, d’agost 05, 2013

Ballada country a les Festes de Sants


Nota enviada per: Alfons Pérez

Dia: diumenge, 25 d'agost de 2013
Hora: des de les 11:00h fins a les 14:00h
Lloc: Plaça d'Osca - Barcelona

Voleu començar la temporada ballant Country?

Doncs ja us podeu anar posant les piles perquè el dia 25 d'Agost a la Plaça d'Osca, per les festes de Sants, tenim el lloc per ballar. A quina hora? Doncs de les 11:00 a les 14:00 del matí.

I després el qui vulgui es pot quedar a dinar amb un menú format per carn a la brasa i beguda pel mòdic preu de 8 Euros.

I no s'acaba aquí, perquè podreu gaudir de la concentració i exposició de Harleys que es farà el mateix dia i mateix lloc.

Com anar-hi? Línia 1 (vermella) del metro. Parada Plaça Sants, sortida Riego.

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger