Trobada country a Cardedeu

Workshop Xafa'l de CardedeuNota enviada per: Xafa'l (amics i amigues del Country de Cardedeu)

Dia: dimecres, 14 d'agost
Hora: a partir de les 21:00h
Lloc: Cardedeu. Com anys anteriors, al Parc Pompeu Fabra (Pista coberta).

Country a la festa major de Cardedeu, com cada any a la festa major de Cardedeu, tenim el vespre-nit de country, aquest any serà el 14 D'AGOST, com en anys anteriors ens agradaria comptar amb tots vosaltres, seguim la mateixa linia que sempre, música en directe mentres pots sopar l'hamburguesa a la barbacoa i prendre el que et vingui de gust, exhibicions dels grups que vulguin passar la nit amb nosaltres, explicació d'algun ball molt fàcil per qui no hagi ballat mai i després música punxada amb DJ per ballar tot el que demaneu.

Properament més informació.

Els grups que vulgueu venir a fer exhibició, ens haurieu d'anar confirmant per saber més o menys quans sereu ( per preparar els detallets) i la música que voleu ballar.



Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars