dijous, de maig 09, 2013

VIII ballada country a Corbera


Nota enviada per: Àngels Pintó

Dia: diumenge, 30 de juny de 2013
Hora: des de les 11:15h fins a les 14:00h
Lloc: Pati IES Can Margarit. Ctra. Sant Andreu de la Barca (molt fàcil de trobar) en cas de pluja tenim un magnific gimnàs amb parquet allà mateix.


Tornem a Corbera!!! Després de 2 Anys de celebrar la Trobada a Molins per falta de Mitjans a Corbera, ens afegim a La Festa Major de Can Margarit on Molt Amablement Ens Deixen l'equip De So, l'espai i ho Celebrem Conjuntament Amb Els "Calibre 38 Special"

Aviat Penarem El Cartell De La Festa Major De Can Margarit! De Moment m'informen De Que Les Motos Arribaran A Les 10h. Al Pati Del Ies, Esmorzaran Per 3'50 € (Pa Torrat, Botifarra I Beguda), A Les 11h Aprox. Despedirem Les Motos Que Aniran A Ver Una Ruta Per Tornar A l'hora Del Aperitiu, Ja Inclòs En El Preu Del Ticket.

Hi Haurà Stands I Botiguetes I Si Algu Vol Muntar Alguna Més Que Ho Digui.

Info:
Tema Ballada: Àngels
Tema Motos: Kimo 636762235 bigmotoren@gmail.com


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger