Concert de Lucinda Williams & Doug Pettibone a Barcelona!


Nota enviada per: Xandra Nel·lo

Dia: divendres, 14 de juny de 2013
Hora: a partir de les 21:00h
Lloc: Sala Barts - Avinguda Paral·lel, 62 - Barcelona
Entrades: a partir de 30€ (Comprar on-line)

La veterana cantant de Louisiana Lucinda Williams torna al nostre país per presentar el seu últim treball, Blessed, i fer un repàs a la seva llarga trajectòria, una de les més sòlides, rellevants i personals del folk i el country de les tres últimes dècades.

Es tracta d'una vetllada que ella ha volgut descriure com una "nit íntima" en què es farà acompanyar del magnífic guitarrista i escuder Doug Pettibone. El format permetrà gaudir de la veu sense artificis d'aquesta gran dama del sud en les millors condicions. I a més, Williams té fòbia a volar i per això no sol prodigar pels nostres escenaris, de manera que aquesta és una ocasió que cap fan de la música americana pot deixar passar.


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars