Ballada country a l'Open Night de Granollers


Nota enviada per: Marta Rubio

Dia: divendres, 5 d'abril de 2013
Hora: a partir de les 24:00h
Lloc: Plaça Maluquer i Salvador, Granollers

Tot Granollers obert fins les 24h! La majoria de botigues fan el 13% de descompte, d'altres posen els articles a 13€, les habitacions dels hotels a 13€ la nit i els restaurants fan menú de 13€! Altres establiments regalen els seus serveis, com pentinar-te a una peluqueria, pintar-te les ungles a una esteticient....i tots regalen alguna cosa: copes de cava, de mojitos, bombons......i tots els carrers i places de Granollers s'omplen de ball i música: músics davant la majoria de botigues i balls de tota mena a les places: country, balls de saló, salsa, baxates....

L'any passat va ser tot un èxit, aquest any s'espera millorar!!! Val la pena venir una estona a gaudir de tanta festa i xirinola i, és clar, a ballar country! Us hi esperem, serà molt divertit!

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars