dimecres, d’abril 03, 2013

1ª Matinal de Lleida Country


Nota enviada per: David Baró

Dia: diumenge, 21 d'abril de 2013
Hora: des de les 10:30h a les 13:30h
Lloc: Centre Cívic de Balafia - Carrer del Penedès, 18 - Lleida

Som el col·lectiu Lleidacountry (estem tramitant l'associació), uns bojos del ball country que portem 5 anyets aprenent, anant a festes i trobades per la zona de Lleida.

I ara hem considerat que ja som "prou grans" per provar de muntar un esdeveniment i un grup a Lleida capital.

I com que ho volem fer sonat, ens hem atrevit amb una matinal.

Com que som novells, no sabem exactament com voleu que us transmetem la informació, però de moment us fem arribar el cartell amb la data i l'hora i el lloc.

El telèfon que apareix és el de l'associació de veïns del Barri de Balàfia de Lleida, de manera que si voleu contactar amb nosaltres més directament ho podeu fer mitjançant el correu lleidacountry@gmail.com.Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger