diumenge, de febrer 10, 2013

Swing party al Legends Dance Hall de Terrassa

Font de la imatge: Alex Andrés Tarín / Nota enviada per: Legends Dance Hall

Dia: dissabte, 23 de febrer de 2012
Hora: a partir de les 23:10h
Lloc: Legends Dance Hall (Carretera Montcada, 666 - Terrassa)


Amb els Carajillos Happy Band gaudirem d'un autèntica nit de swing i jazz. Un concert inspirat amb l'ambient de "carajillo" que hi havia als clubs de l'Amèrica dels anys 40's i 50's, amb una acurada sel·lecció de clàssics del swing com Louis Prima, Benny Waters, Louis Jordan, Nat King Cole, Louis Amstrong, etc.

Entrada 10 € (INCLOU consumició)

Els integrants dels "Carajillos Happy Band" són:
Jordi Blanch: saxo i piano
Gerard Moragues: piano i cors
Quimet Carreras: veu , guitarra.
Pepo Doménech: contrabaix
Marcos López: bateria

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger