Suzy Bogguss a Catalunya: Blues & Ritmes 2013

Nota enviada per: Blues & Ritmes

Són molts anys ja. I sempre mantenint el nivell. Des de Countrycat només podem treure'ns el barret davant dels organitzadors del festival Blues & Ritmes de Badalona. Un any més, han pensat amb els aficionats a la música americana i ens han portat una artista de primer nivell a tocar de casa.

Enguany, tindrem el privilegi de poder escoltar ni més ni menys que a Suzy Bogguss!

Dia: Diumenge, 14 d'abril de 2013
Hora: A partir de les 19:00h
Lloc: Teatre Principal
Entrada: 20 euros (Telentrada.com)


SUZY BOGGUSS
La gran dama de Nashville

Un altre debut històric. L’encisadora i multipremiada Suzy Bogguss, una de les grans cantants del Nashville dels darrers vint-i-cinc anys, oferirà al Blues & Ritmes el que serà el seu primer concert no només a l’Estat sinó a tot el sud d’Europa. Acompanyada d’un trio de primera, ens convidarà a un viatge pels racons més purs de la música popular nord-americana i farà lluir en la intimitat del Principal una veu atemporal que, més enllà del country, broda amb gran classe el repertori més exquisit del folk, el pop, el swing i el jazz vocal. Un d’aquells recitals que solen deixar empremta a Badalona.

Suzy Bogguss – veu i guitarra
Pat Bergeson – guitarra, harmònica i veus
Charlie Chadwick – contrabaix i veus

Més informació
http://www.bluesiritmes.cat/

Entrades
Telentrada.com

Altres edicions del Festival Blues & Ritmes de Badalona:
· Rosanne Cash (2012)
· Jim Lauderdale (2011)
· Guy Clark (2008)
· Shooter Jennings (2007)
· Buddy Miller (2005)
· Rosie Flores (2004)
· Chris Hillman (2004)


Vídeos de la vessant més Country de Suzy Bogguss:






Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars